Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


290 timmar

 

en äldre man

bosatt nära oss

har fått gå loss

på 290 timmar

grov barnporr

 

hemskt - ser mig själv

som det spädbarn

utsatt för grova

sexuella övergrepp

 

sex månader - sex års fängelse

 

mina inre trygga rum skälver

skräms av flatheten i straffsatsen

 

spädbarn som utsätts för grova

sexuella övergrepp tycks inget värda

 

de män som är så sjuka i huvudet

att de låter andra förgripa sig på barn

för att de ska få njuta i fyra sekunder

fy fan fy fan fy fan fy fan fy fan fy fan

 

alla dessa män som är så sjuka

i relation till sin sexualitet 

och inte verkar fatta vad de gör

emot helt oskyldiga spädbarn

spärra in dem för all framtid

men helst av allt 

fånga upp dem

i sociala sammanhang

i skola eller vård

på arbetsplatsen

förebygg att sådana män

får gå så långt

innan spädbarn

ges men för 

resten av sina liv

 

sex månader

till sex år

för ett

GROVT

sexuellt

övergrepp

på spädbarn

 

jag kan inte förstå

jag kan inte förstå

jag kan inte förstå

 

vad tänker de på sex för

till och med in i straffsatsen

sex månader till sex år

skippa sexet

skriv hundra år

lås in dem nu

 

befria våra spädbarn

för risken att sjuka män

får förgripa sig på dem

igen och igen och igen

 

jag är i chock

jag har som barn

minnen av

sexuella övergrepp

det plågar mig än idag

det formar mig än idag

det påminner mig än idag

det påverkar mig än idag

jag skriver om det 

ofrivilligt tänker på det

gör allt för att

inte minnas det

och så får

förrövarna

sex månader till sex år

ta bort siffran sex

ersätt den med hundra

 

jag har blivit totalt galen

av frustration över detta

mildare sexigare straff

tycks ej finnas

sex månader till sex år

fattar de inte

män så sjuka

ska aldrig 

mer få

använda sina kukar!

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-19 18:29



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Kastrering utan bedövning + spottstock på torget borde vara ett minimum i straffskalan, överlever han finns det fler plågsamma pedofilförsök
2018-09-20

  Maria Sundelin VIP
Tyvärr kommer de undan för lätt
2018-09-20

  Fulbergarn
Nej, bort med alla sådana
2018-09-19

  annapoem
Jag applåderar ditt mod! Och jag skriver under på det obegripliga i straffsatsen.
De ska aldrig få använda sina kukar.
Det vore en succé!
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP