Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


TVÅ I EN

 

det fanns en gubbe som bodde i Töre

han hade väldans svårt med humöre

så när luften tog slut

titta kärringen ut

undra om en sökte sufflöre'

 

en kärring som kom ifrån Skåne 

stötte på en sådan däringa dåre

han var nog vacker och så

men så förskräckeligt blå

så 'o klippte 'an å gjord peruk ut'a håre'

 

 




Bunden vers (Limerick) av Solstrale VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-27 21:02



Bookmark and Share


  Fulbergarn
haha
2018-09-27

  Bodingen VIP
"å gjord peruk ut'a håre'" ha ha
2018-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP