Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindlande vind


genom motsatser och kontraster
finner jag vägen

ihopkrupen
sorg
bryter ner

o ve, den
smärtan
fäste i mitt hjärta

den har behov
av att få ta upp all plats

en ändlös räcka
av dagar

jag håller inte för mer
grå monotoni

min bröstkorg vidgas
för att släppa in ny vind

ett färgflöde
i djärva kombinationer

också nyanser
ljus och skuggor

öppnar mitt hjärta
på vid gavel!








Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-18 01:22



Bookmark and Share


  Respons VIP
Hjärtats kamp mot svåra kval.
2018-10-20

  lila fjäderblomman VIP
fin transformation du beskriver. kramar
2018-10-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Här talar hopp i färg och ljus! Det gråa får stå tillbaka.
2018-10-18

  Anya VIP
En hoppfull text där ljuset tar över. Fint att också mörkret får plats här. Precis som det är i livet.
2018-10-18

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om att släppa det gråa
och se fram emot och njuta av livets glada färger!
2018-10-18

  Kungskobran VIP
När lungorna fylls med syrerik luft lyfts inspirationen till nya höjder.
Ny underbar poesi växer fram ur dimmorna från det förflutna.
En ny lovande dag har sett sin början

Starkt berörande poesi
2018-10-18

  Lars Hedlin
En stark och bra text!
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP