Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pa ' Llegar a Tu Lado = Att nå din sida "I give thanks to your body For waiting for me I had to get lost To reach your side" (Ur Lhasa de Selas låttext). © Erik Brickman 2006


I början var musiken



I början var musiken

och den ljuder här

och slår mellan väggarna

som blodet i mina ådror



Sakta, med andakt

sjunger hon om dig

och om mig

som försiktiga steg



Pa ' Llegar a Tu Lado

med utmätt vandring

röst som smeker

röst som ledsagar



Jag visste inte

att du är mitt blod

förrän tystnaden

kom hit till mig.




Fri vers av Arowana
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-06-15 12:09



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
Den här var lite annorlunda, Erik
Och jag föll för den. Speciellt sista stycket:

"Jag visste inte

Att du är mitt blod

Förrän tystnaden

Kom hit till mig. "

Underbart!
Hälsningar M.
2006-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana