Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


giv den som vandrar ensam din himmel

se de går där utstötta  
de ser ned mot asfalten  
tyngda av erfarenheter  
de helst vill glömma
på tåg bussar gator torg
ekar den ensammes sorg
mot ett fönster vila pannan  
där det ej finns någon annan

ge din himmel till den som ensam vandrar  
giv den som vandrar ensam din himmel
du skall finna du har så mycket att ta emot
låt den ensamme vandraren vila ben och fot
var ej den som en utstött för utstöttheten klandrar
då blir du liksom den som vandrar ensam
du blir då solo under din himmel minsann

 




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-10-29 13:49



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jäpp, en dag kan det vara en själv som blir utstött i samhället, en del har klantat till det själv men många har via diverse otur hamnat i träsket, alla kan hamna där oavsett
2018-10-29

  Poeten Salvador VIP
Gett med gott humör
2018-10-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Medmänsklighet är gratis, att bjuda på! Fint diktat!
2018-10-29

  Valter Örn VIP
Uttrycksfull och medkännande vers.
2018-10-29

  Änglaögon
Tankeväckande rader.
2018-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP