Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå i ide

Vädret ger inte mer än
en kall och våt
grå trasa
-
att gå i ide
känns som en bra ide´

Tiden kommer till oss
Vi behöver inte jäkta

Julen står för dörren
Vi behöver inte öppna

I skåpet har jag nötter
I en skål finns röda äpplen

Det doftar från ett nyöppnat paket
Zoégas Mollbergs kaffe






Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-20 16:33



Bookmark and Share


  Starkskör VIP
Mmmm, Mollbergs blandning.........
2018-12-21

  KattenKin VIP
Att gå i ide låter som en bra idé.
En text full av hemtrevnad och harmoni.
Du förmedlar vad som känns rätt att prioritera. Fint.
2018-12-21

    ej medlem längre
Vissa dagar är som gjorda för vintervila.
2018-12-20

  Respons VIP
Vintermys nästan som en reklamslogan
2018-12-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Härlig och lättsam inställning till både liv och jul!
2018-12-20

  Larz Gustafsson VIP
Att dö känns som en ännu bättre idé.
Jag har funderat mycket på det.

2018-12-20

  Kungskobran VIP
Kära du,
jag går och lägger mig nu
var snäll och väck mig i Maj
2018-12-20

  Marita Ohlquist VIP
Nötter, äpplen och kaffe, dagen är räddad!
2018-12-20

  ULJO
"Zoégas Mollbergs kaffe" Ett gott val för att unna sig något riktigt gott.
2018-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP