Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2006


Tyst krig



Folk är så fina -

jag ser dom överallt,

äldre kvinnan i affären,

lilla pojken på cykeln,

blyga mannen från Iran,

tjocka tjejen på bussen.




Men dom vet ingenting

för ingen säger något.




Fri vers av Arowana
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-06-18 02:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här dikten sa mig mycket..Bra karakterisering av verkligeten
2006-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana