Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

behöver jag mer?

För min del
är trista dagar en ren nåd
även om jag måste slåss för att få utveckla dem ifred

jag blir fascinerad av det grå
och slösar då på tid
och tankar på tvären

ofta har jag turen med mig
men går ibland fel
när jag flyr goda råd

som vilsegången
har jag ibland känt mig
ledd

när jag är tömd på förväntan
har jag ofta känt mig
sedd

i vissa stunder kan jag själv se
hur lusten tänder
min livskraft
och mitt mod

vad mer behöver jag?

jag behöver inte mer!

jag behöver inte vara felfri
jag måste inte vara snabbast
och inte heller bäst

men jag vill ha kvar min lättja
och min fantasi
och jag går igång på magi!








Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-27 23:36



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
När klokheten har talat, tänker jag att det är världens räddning att det finns sådana som du.
Superfint i skrift och tanke.
2018-12-28

  Respons VIP
Det är en konst att uppskatta sin lättja och sin förmåga till magi!
2018-12-28

  Feliaxel VIP
Väldig bra avslut
går igång på magi
2018-12-28

  ULJO
Så sunt. "jag behöver inte vara felfri
jag måste inte vara snabbast
och inte heller bäst"
2018-12-28

  Kungskobran VIP
Fullt upptagen av att göra ingenting
2018-12-28

    ej medlem längre
Ja, lite mer sans och balans i tillvaron vore bättre för alla.
2018-12-28

  lila fjäderblomman VIP
Världen behöver fler som dig! En fröjd att läsa och ta del av ditt.
2018-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP