Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2006


Oförståendet


Jamen förstår ni inte

hennes mun talade i kärleksmeander

hennes händer skrek längtansmosaik

hennes ögon lödde igen hudmeningarna



alltmedan oförståendet frodades.




Fri vers av Arowana
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-06-18 22:47



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
neologismer som talar för sig själva.. snyggt och effektfullt
2006-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana