Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bilden är tagen av KattenKin i Januari 2019


Poeter, lämna tangentbordet, nu händer det

Kära poetkompisar,

22 kallgrader i Ume. Klockan 06:12 händer det. Stigen upp från cyberspace. Total månförmörkelse. IRL

Jag är iklädd minkmössa (jag vet, det är hemskt, men jag bor i Västerbotten och minken var redan död när jag hittade hatten i ett soprum) från Minsk.

Dessa rader för att du kanske behöver ett break från diktandet.

Jag är påklädd. Nu går jag ut.

 

 

 




Övriga genrer av Concordia
Läst 406 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-21 06:23



Bookmark and Share


  Concordia
Blinkbössa ?
2019-01-25

    Roger Runkar Ragnar
Sminkmössa ?
2019-01-24

  Staffan Nilsson

Fin och vacker upplevelse!
Det som händer i himlen har alltid lockat oss människor.

2019-01-21

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=T0qagA4_eVQ

2019-01-21

    tramp
Här får jag problem

Om månen är gjord av ost hur kan den då bli röd ?
2019-01-21

  Concordia
LOL :-)
2019-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Let's have a Soviet Reunion!
2019-01-21

  Concordia
Aérospatiale-BAC Concorde 101/102 anropar Mikojan, Mikojan-Gurevitj, MiG. Do you read me? ??????, ??????-???????, ???, Do you read me?

MiGen, hallå! Concorden här. Är vi på samma våglängd? Såg du den röda månen? Sist vi språkades förstod jag att du hade en liten söt helikopter i lastutrymmet.

När dina två sista ord var ”Jag förstår” Ja, då fällde jag en kärleksbomb.

Kunde inte låta bli då dina ord berörde mig.

Over and out.
2019-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Det skulle aldrig falla mig in att ägna mig åt något så TOTALT meningslöst.
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Concordia
Concordia