Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnas förbliv gyllene


med ont uppsåt - utan citattecken

 

aja baja

lura mig inte

att kissa ner mig

 

hälsar

vattenskadad

toalös

rabiat versal

gemen gemen

 

vad e bästa sättet

att ha livet av

en vvs-are

 

 

tacksam för svar

förtvivlad toalös 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Concordia
Läst 401 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-08 21:19



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Njaaa,,,,man kan ju ta hissen till NB;;;;;;
när man bevittnar kommentaren härinunder;;;;;;;;;;;
;;;;;;

Rolig :-)
2019-02-09

  Rolf_fotona.se
Rolig :-)
2019-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Concordia
Concordia