Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våran lek

tysta
lugna
lätta
andetag

du sover

vi ligger i din säng
nakna

ljust hår
på kudden

täcket
höjs och sänks
i takt med musiken
ifrån din stereo

utanför fönstret
lyser månen ned
ned på alla dem
som springer
som är på jakt
desperata efter ett byte
en trofé att visa upp


men vi
drog täcket över huvudet
stängde ute världen
ja vi var de enda människorna på jorden
det enda som existerade
våran lek




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 417 gånger
Publicerad 2004-10-13 00:04



Bookmark and Share


    bestående
kan läs denna om och om igen. Tycker den är så fruktansvärt fin. Speglar kärlek på ett underbart sätt.
2005-01-24

    Malin Johansson
tycker jag om starkt, en helt underbar känsla av att
man är tillfredställ med kärleken som den är.... vackert =)
2004-10-30

    Göte Holmlund
täcklek...du beskriver det heltäckande lekande lätt oss filtbarn emellan
2004-10-14

  Lisa
Får mig att vilja krypa tillbaka ner i sängen. Inte för att dra täcket över huvudet, utan för att ligga där och verkligen känna hur det känns. Titta på skuggorna på väggen och filosofera. Skön text!
2004-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart