Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SUOMEN ILMAVOIMAT; F7 SÅTENÄS 18 JUNI 2006


I brant stigning först
korkskruvsvridning på topp,
flög plötsligen i motsatt riktning nedåt;
oj, hur många g?

Mycket imponerande;
F-18 Hornets två motorer med EBK
eldsprutande kraft och dunder
förstärkande alla intryck.

Den finske piloten
en kapten
skickligare än de flesta
gav allt på främmande mark!




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-06-20 11:38



Bookmark and Share


  Cris
Ja sådant är imponerande...verkligen.
läskigt duktigt :-)
2006-07-28

    NoMi F
Här får jag följa med på en resa
minsann
Humorsitiskt med denna grammatik
och böjelser
Härligt
2006-06-24

  Propella
Varje liten mening är en resa. Och jag är glad att jag får vara med.
2006-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors