Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAGEN KURRAR

 

det är då den städar sig själv

 

ja tänk om damråttorna började kurra

och vips så hade de städat sig själva...

 

och tänk om sängens kvalster började spinna

då skaka sängen likt vagga å man somna gott




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-07 23:23



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Suveränt, kom igen, uppfinn...
2019-02-12

  Lars Hedlin
Just så! Mycket bra!
2019-02-11

  Poeten Salvador VIP
Fin idé
2019-02-08

  Valter Örn VIP
Så yttrar sig en bra poet som kan finna symmetrier inom andra områden...
2019-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP