Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Huvvafrusen.

 

 

Rist inte, sommarsjäl. 

Tids nog tinar frusentårna och kinderna

rodnar av sol som mogna körsbär.

Jag tänker att jag ska

ha sommarklänningen på då och

låta fötterna skratta lyckligt bara.

 

Nej mildra dig knotterhud,

Dröm ditt, snart nog vilar sol

mjuksamt och vintern är

lagd till sin vila.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-23 16:42



Bookmark and Share


  ULJO
Snart så är vårkänslor här
2019-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP