Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord beskriver medan hon lever sin skönhet i ögonblick omöjliga att förlklara, det behövs inte.


Om älvors nakenhet



blåögd och näpen släpar hon svansen och vingarna
långsamt efter sig i daggen och ryggar tillbaka snabb
som ett andetag när hon måste

ingen har sett henne bada naken i bäcken trots att
hela hennes värld svalkar sig varje dag, samma tid




Hon niger inte i onödan men ibland niger hon för
mig,
aldrig naken men alltid utan att skyla sig som hon
är






Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-14 00:48



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Som i ett fint gränsland... innesluten i sin transparens?!? Lika vaksam framåt som välutrustad bakom sig...
2019-05-22

  lodjuret/seglare VIP
En man fick en gång frågan av en kvinna som blitt osäker.
Om en man ses krama och kyssa sin egen bebis, är det vanvård då för att han är man? Svaret blev enstavigt, som i 'kärlek'.
2019-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP