Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej jag har inte blivit mer knäpp än jag redan är. Ren skär frisläppt vilja bara. © Erik Brickman 2006


Herr Gutera


Herr Gutera

er lunch är tappad

grusgång klarar sig själv

i wafer-tunn återgivning.

Sinnligt synligt ljud.




Fri vers av Arowana
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-06-23 12:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:-) Älskar när du är på detta humör
2006-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana