Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bröst

 

handen rör varsamt av kärlek

den skrumpna bestrålade huden

platsen där hennes bröst fanns

platsen där deras bröst fanns

smeksamt låter han fingret följa stridslinjen...

...det fula ärret över bröstkorgen

 

så böjer han sig ned med tårade ögon

och kysser i smärta den sträva huden

där all deras ångest ligger samlat

och där hans hand aldrig mer ska kupas

hans sälta droppar läkande ned

över hennes sårade kropp

 

med sin egen sorg och ögons blod

läker han sin älskades själ

 

Vi vinner kriget tillsammans!




Fri vers av Eline.P
Läst 1220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-06-24 09:17



Bookmark and Share


  aol
underbar,
2012-11-14

    Madeleine Ågren (Maduska)
Underbar.
2012-06-01

  TiVa
Äkta kärlek... vackert beskriven.
2007-02-12

  Viktoria Olausson
Så vackra ord om något så hemskt som cancer!
Hoppas hjärtinnerligt ni övervinner den kampen.
Vad skönt ni har varandra mitt i detta oroliga, levandes helvete!
Smärta är ju lindrigare att bära í kropp och själ om man är två.
*kram*
2007-02-11

  vildvin
läkedom ur kärlek sprungen....
enormt gripande
2006-09-27

  Björn Donobauer
Detta träffade rakt i oskyddad solar plexus.. bokmärke givet.. stum av rörelse... faktiskt Elin.
2006-07-31

  änglasjäl
Något som borde bli läst av varje människa..jag blir röd och kan inte hjälpa att undra om de är tagit ur ditt eget privata liv.men de behöver du inte svara på..men fantastiskt bra framfört!
2006-07-16

  Rachel Roth
otroligt vacker kärleksdikt, önskar många fick läsa den!
2006-06-29

  småbusig
kärleken är större än allt annat !
2006-06-25

    NoMi F
En känslig gripande dikt
den berör mig mycket
tack
2006-06-24

  Tothem
"Vi vinner kriget tillsammans" , det kan inte sägas bättre. En sorglig, smärtsam och hoppfull text, jag kan inte hitta några bra ord men din dikt innehåller så många viktiga bitar i livet. Blev mkt berörd!
2006-06-24

  Jessica Ebbesson
Berörande och vacker kärleksförklaring..
2006-06-24

    ej medlem längre
oj va vackert..blir tårögd..
2006-06-24

  Bodil Sandberg VIP
En mycket gripande dikt!!!Smärta och glädje i samklang!!!
2006-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P