Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tretten är en by söder om Gudbrandsdalen i Norge. En person från Tretten kallas en tretling (/ 'tre?'ling /). Mer informativ information om byn Tretten tas med glädje emot av författaren.


Sorg & saknad - limerick

 

När ett omaka par ifrån Tretten
hade skilt sig så sa föredetten
Var ej ledsen min vän
för vi ses snart igen
om ej förr, så i vartfall i rätten




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-05-07 14:49



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Snyggt skaldat!
2019-05-09

  lodjuret/seglare VIP
Jo, den smälte allt å tunga
2019-05-08

  bittemi VIP
Så bra!
2019-05-08

  J-M
Fin en.
2019-05-08

  Judas Ekholm VIP
Jag lägger mig platt. Briljant!
2019-05-07

  ULJO
Lysande
2019-05-07

  Öknens Ros VIP
Fin limerick.
2019-05-07

    ej medlem längre
Föredetten var ett riktigt bra ord.
Kom de tu månne även från den adliga ätten?
2019-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP