Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om den får dej att le, har jag lyckats ...


Midsommarhetta




Jag dukar fram smör och sill
snapsen kryddad med kummin och dill
Lägger spetten på vår grill
smyger in under syren, där du sover still

Din solbrända mage jag sakta smeker
min tunga uppför din hals, retsamt leker

Du ler
Du vet
Jag vill

några minuter hinner till





Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-06-25 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon