Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrigmervrålet



Jag river i dej
Jag ruskar om dej
Jag skakar om dej

Du vägrar reagera
Oberörd
Orörd
vandrar du vidare

Och du gör det rätta

Men jag skakar mina galler
häftigt skrikande
Blind för vad jag gjort
och vad jag gör

Jag river din rygg
Jag ser inte dina ögon längre
Jag når dej inte

Aldrig nånsin mer




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-06-25 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon