Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilar

fjärilar
möter mig när jag går in i köket

te
med rosenblad
och havtornspulver

den första fredagen
i juni






Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-08 00:11



Bookmark and Share


  danne //
Trevligt skriven vers
hemkär på ett sätt ..
2019-07-03

    Lena Söderkvist VIP
Härlig feel good.
2019-06-15

  Lars Hedlin
Så fint skrivit gillas mycket :)
2019-06-10

  lila fjäderblomman VIP
fjär - ilar nära :)
2019-06-09

  Respons VIP
Jag gillar din blick för livets nära och goda detaljer.
2019-06-09

    ej medlem längre
Underbart diktat! Känns skrivet rakt ut från hjärtat utan krusiduller, och ord som rosenblad och havtornspulver är poesi i sig.
2019-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en underbar dag att ta vara på och njuta av!
2019-06-08

  ULJO
Så vackra de är
2019-06-08

  Rise Little One
Fjärilar ger lugn och fin i själar!
2019-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP