Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Serverat till te fick hela hovet höra men ingen lyssnade. En till dröm.


Det svarta ägget



"om en svan la ett ägg nånstans
mitt i mitt välkammade skägg

skulle där växa upp en mogen
blomma farligt lik en Lotus,
kanske en näckros utan rötter"




Mystiken tätnade efter det att han faktiskt dog
tämligen oväntat, synnerligen ovärdigt, naken
liggande med halva hakan dränkt i en pöl urin

-ute på gården, där djuren trängdes inför slakt






Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-21 23:31



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Det självupphöjda faller tungt i egen dynga. Eller högmod går före fall, som man sa förr. Problemet idag är att de högmodiga med makt är förvånansvärt långlivade.
2019-06-23

  backsippa
Underbar,
livet är kanske bar ett skämt

2019-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP