Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2006


Jag tror jag vet



Ibland tänker man

klara tankar

och nu vet jag

mitt livs problem



Jag tar inte livet

på allvar



För det aldrig tagit mig

på allvar

jag växte upp i ironi

i landet Sarkasma


och där bor jag fortfarande.




Fri vers av Arowana
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-06-26 22:16



Bookmark and Share


  Nattis83
Jag känner igen mig i din text som du framför så grymt bra! /Natalie
2006-06-30

    ej medlem längre
Såna där jävla länder!!!
Den här texten känns djupt.
2006-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana