Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ögonblick kan frysa utan att nånsin tina eller ruttna


Om lång eftersmak



eftersmak

den starkaste av alla smaker på det att den
stannar kvar när allting annat bleknar bort


Den sitter på alla nyanser,
allt från sött och salt till beskt




- Ingen glömmer en eftersmak värd namnet








Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-11 23:45



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det gav en besk eftersmak brukar man ju säga
2019-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain