Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där världen tar slut gror allt vansinne,; du är fröet


I drömmars vågskvalp



hon plockade med stor omsorg bara det vackraste
som växte kring torpet, enkelt som det var men
hennes något mitt i skogen kunde bli

inga stigar ledde dit, inga därifrån


En svullen röksvamp i taget skördade hon med en
kärlek som verkligen visste vad den gjorde, selektiv
med närmast egensinnig varsamhet




Röken sved lite först, sen blommade hela skogen
ut som en vansinnig näckros utan röter...


- men eftersmaken var det som verkligen bestod








Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-03 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain