Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På djupet där vansinne och geni tar ut varandra


Ett vansinnesdopp senare



med en snorkel smidd av ren koppar, nitad
samman av mässing dök han vig som en fisk


rakt ner mot ytan på en tjärn inte ens regnet
stört med en droppe sen före skogen grodde
ur gölen som då var blott ett tomt svart hål




- Först försvann tystnaden, sen snorkeln




nitarna dödade en ekorre och en av de få
av oss som lämnade spår efeter sig, resten
förlorade förstås all rovärdighet över en natt







Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-03 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain