Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
öden glömmer aldrig, inte oförätter heller, eller tiden.


Offerflickan



vit som ett krus neg hon först naken
inför sitt öde,
sen sin mästare och förste älskare

en tår av blod sökte sig långsamt ner
mot vristen som snart stod sänkt i en
grop av lera, kärret var djupt och kallt



Ett stumt slag mot vänstra tinningen
släckte allt ljus och tung som ett fällt
träd slog hon raklång i träsket, död


tiden och kärret tog hand om resten,
tog hand om henne som ingen annan







Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-04 00:07



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vedervärdigt att det förekommit
mossliken
människan är skam nog lika rutten ännu
under ytan
människan på toppen ska trona, men blott allena i ensam grav
makabert !
2019-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain