Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
orsak & verkan, sanning och konsekvens blir summa summarum


Ormen



vem eller vad var egentligen ormen


den som "lurade" människan, genom Eva
där den fritt rörde sig i edens lustgård
och i kunskapens träd av alla växter (?!)


som än idag symbolisrerar läkekonsten
- på apotek och läkare världen över,
Livsfarlig i fel händer eller sammanhang





Kluven tunga.







Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-14 22:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det en student nog var, läste först till läkare med rumpan bar, till politiker sadlade om sedan, en som lovar och tar tillbaka redan, stuvar om som en 'redig karl'...


*Kan en karl vara sjuksyster på sjukhus, kan väl en kvinna vara politiker som en 'hel karl'...
2019-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain