Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VINDEN

 

svagt susar trädkronorna

vinden smeker fram mjukt

likt en moders ömma hand

 

gräset vajar bugar böljar

liknar vågor över havet...

vinden viskar i vassen

 

vinden mot husen visslar toner

väcker husfolket till en ny dag

vinden viker.... solen stiger...

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-10-08 07:03



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så mjukt, sinnligt och vackert!
2019-10-09

  KattenKin VIP
Skön dikt, meditativ på något vis. Fina allitterationer.
2019-10-09

    Sefarge VIP
Svällande
vis-dom
;)
2019-10-09

  överlevaren VIP
Vackert en fröjd att läsa!
2019-10-08

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Härlig målande beskrivning.
2019-10-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Naturen bjuder
alltid in liksom Du
till skrivarsidan Din!
Tack för att Du är
Vännen Min, den
bästa i mitt sin...
Bli lyft igen, få
läsa texten Din!
2019-10-08

    Lena Staaf VIP
Fin alliteration: Vinden viker, visslar, viskar, vajar...binder ihop den mjuka dikten.
2019-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP