Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell: Solstrale…


DET BLOMSTRANDE SLÄKTET

 

det började med två tomma händer

 

på en enda sekund skedde allt detta

jag blev till, och allt detta startar upp

 

stegen de första stapplande och ostadiga

pulser av rytmiska anslag skapade melodin

 

synen av dessa små fötter de många bärande

ljuden av steg jag minns vems de tillhör ...

 

nu trampar dem emot framtidens hav ...

alierade med släktets formaterade glömska

 

vi ska gå vidare...

inte stanna upp...

förmå oss leva...

 

befriade från ok!

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-10-16 09:59



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vilken härlig målning! Du fångar karaktärerna direkt, suveränt uttryck färgmässigt och konstnärligt, tycker jag. Och snygg komposition. Nu blev jag alldeles förförd av din målning, och här är det ju dikt som gäller. Tar in den på samma sätt som Lena, klart vi ska vidare!
2019-10-16

    Lena Staaf VIP
Vi är länkar i kedjan. Kedjan rasslar vidare, förhoppningsvis tar den hand om jorden och varandra bättre än vi gjort hittills.
2019-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP