Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teckning; Solstrale…


REFLEKTION

 

innehållsförteckning

deklarerar innehåll

men... ... ...

 

vad gör innehållet med oss?

 

stor rumpa fås av gås

små fötter fås av nötter

vindögdhet fås av mes

korkskallighet fås av kork

 etc ... 

 

innehållsförteckningen deklarera 

tom i bollen, hjärtat i halsgropen

förtryckta känslor och trög mage

människan ser glad ut utanpå...

 

leendet deklarera falskt innehåll?

 

reflexerna är något långsamma...

 

sakta går det upp ett "liljeholmens"

reflektera mera över innehållet...

vad gör det med våra kroppar?

vad gör det med våra knoppar?

 

konsekvensförteckningar önskas!

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-10-18 16:19



Bookmark and Share


  Jörgen Jalmo
Finurligt!
2019-10-19

    Lena Staaf VIP
Behövs också riskanalys för att börja fundera över innehållet i kropp och knopp! Hamnar vilse i labyrinten.
Rolig dikt!
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP