Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


målning: Solstrale…


ESPRI

 

blottläggandet av skulden

tvåhundrafemtiomiljarder

 

bokstäverna orden formar

exemplifiera transaktioner

 

som sedlar med tryckta valörer

bli bokstäverna ordens kvittens

 

ESPRI signalen avklär reflexerna

speglar språkets meningar i tiden

 

kostnadernas effektiva ränteläge... .

tvåhundrafemtiomiljarder

 

stavelser ord meningar övertrasserar självaste kontoinnehavarens formateringsmöjligheter med råge och utelämnar slutklämmen helt

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-10-18 18:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Rakt på så! Bra!
2019-10-27

  ULJO
Siffror med bokstäver blir mer gediget.
2019-10-19

  Solstrale VIP
alltid slående vitsig är föregående talare - poeters lilla E:et... bästa skrattet vällde upp!
2019-10-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Penningen inte längre
av mynt slår mynt...
Den bokstavligt
till folket talar
det uppåt och
nedåt dalar...
Få in sig klarar...
Inte sparar
den sig heller
den på medborg-
arna gnäller de inte
upp ställer men ur
deras fickor sista
slanten väller...
Kvickhet eller glöd
går ej till mynt fram...
Herre som Madame
får sitta och mjölka
tom damm...
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP