Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så otroligt dags. © Erik Brickman 2006


Styr

Ta emot, välkomna mig

mitt nedtyngda huvud

låt det förpassas

i lövverk av försiktighet

genom dalgångar, upp

på höjden av din panna

låt mig sänkas kärleksomgiven

störas, stötas

det gör mig inget

bara det sker

i dina händer

styrda i skepnaden

av dina ögon.




Fri vers av Arowana
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-06-30 18:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Den här," skrev du om min planet, "bär samma typ av kappa som min senaste Styr". Ja, men visst är det så!
Din längtan är här lika vansinnigt starkt och vackert uttryckt som alltid. Må det, som det är så otroligt dags för, ske med dig nu!
2006-06-30

  Last Word Spoken
ååå vilken passion och het sådan
jag bara älskar dina kärlek och åtrå dikter,
du är mästare på att beskriva det obeskrivbara.
2006-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana