Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Glömska okunskap och inkompetens kan ibland vara tecken på att styrande organ drabbats av något så allvarligt så som djup senilitet...


SENILDEPARTEMENTET

 

senildpartementet presenterar

sänkta pensioner

höjda bidrag

 

det ska inte löna sig

att arbeta med andra ord

 

agronomer uppmanas

att odla skägg

liksom lövkojor

till hemlösa pensionärer

 

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-10-21 19:39



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
S tyrande organ är
A lvarligt visst drabbat här
T appat minne
I går sitt sinne
R ätt är ju byt ministär!
->>>>>>>>>>>>>>>>

2019-10-28

  Lars Hedlin
Bra och nutids aktuellt!
2019-10-27

  BenGust VIP
Ja, nålpilarna har du riktat in.
Men att själv förskansa sig
lönepåslag det förstår dom sig på.

2019-10-26

  Anya VIP
En riktig käftsmäll till de styrande. Bra!
2019-10-23

  Valter Örn VIP
En gång i tiden utvandrade svenskar till USA, vilket Wilhelm Moberg har skildrat.
Kanske är det nu dags för en ny utvandringsvåg men då lär väl inte USA släppa in fattiga svenskar.
2019-10-22

  ULJO
Vart är Sverige på väg?
2019-10-22

    Lena Staaf VIP
Senildepartementet sätter spännande avtryck.
De har bland annat glömt vad som hände förra gången de skulle byta ut några av Arbetsförmedlingens tjänstemän mot privata jobbcoacher. Dyrt och dåligt blev det. Nu gör man det riktigt stort. Månde det gå bättre då?
2019-10-21

  Niliboy
Ha, ha men vi kramas ju inte å struntar till en del i att älska humanismen!
2019-10-21

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Nu ser jag med andra ord att 135 arbetsförmedlingar kommer att läggas ner, finns någon som förstår sig vad handlar om?
2019-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP