Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur en dröm


När jord tarvas

 

Du pekade mot taklampan

med en plaststång

minst två meter lång

 

medan jag satt på

hallmattan och undrade

hur jag skulle komma på fötter

 

då brakade det till

bakom mig

när flera veckors post

slängdes in

 

och jag studsade framåt

minst en meter

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-26 22:25



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande skrivet.
2019-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP