Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


VEM HAR TAGIT MELLANRUMMET MELLAN RADERNA

 

förväntades läsa mellan raderna

i mellanrummet skulle det stå...

så där kollade jag om och om igen

men det slutade helt utan poäng

 

allt föll utanför ramarna förstår ni

i boxen satt mellanrummet jag sökt

där föddes i ett vakum en vit svan...

i mörkret lyste den men flög aldrig

 

ett främmande ansikte tittade in

undrande blick med heliga ögon

rymden flyttade plötsligt in i boxen

se den ville känna sig omfamnad

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-11-02 00:18



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Dessa undflyende mellanrum...som vi tolkar, skapar och omskapar.
2019-11-02

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärd dikt...man måste nog känna personen bakom orden lite närmare om man ska hitta mellanrummen...
2019-11-02

    ej medlem längre
Häftigt! En vacker och tankeväckande text. Känns att diktjaget talar till läsaren.
2019-11-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Mellan raderna kan
man innehållet väl ana
och följer det blott
dess utlagd bana
slipper man förgäves
i luften spana...
För 17 gubbar så´nt
kan väl inget eller
nå´n alls dana...
2019-11-02

  Bodingen VIP
Mycket intelligent text.
2019-11-02

  ULJO
Förskräckligt fräckt. Beröva det viktigaste. Det som ryms mellan raderna är ju pudelns kärna.
2019-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP