Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teckning: Solstrale…


VILSEN BLAND STAMMAR

 

på något vis

tar det alla pris

att gå i detta dis

 

vilsen bland stammar

man gps anammar

annars man famlar

 

i livet någon ramlar

 

bland alla dess släkter

de kläddes i dräkter

 

satte ned sin fot

ett frö slog rot

 

syntes de vilsna där gå

fick de snart en vän eller två

de som kände sig så

 

för att lysa upp

de gick i samlad trupp

 

vilsna bland stammarnas ro

där annars själen velat bo

 

utstötta av tidernas gång

lämnade de ändå livet med sång

 

gavs en blomma på sin grav

ett tårögt farväl när de gav sig av

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-04 08:48



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Att gå vilse, söka sig en grupp att tillhöra, att slå rot och vissna ner? Som livet kan se ut.
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP