Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


ÖDETS FURSTE ÖDMJUKAR OSS

 

satte dig i fokus

fokuserade in i

ett möjligt vi

 

följde stigen fram

där jag dig fann...

 

på ett ensligt litet trappsteg

där satt du ensam och teg

du sa du kände dig så feg

att allt flöt som en seg deg

 

vems skuld eller skam

det kom aldrig fram

 

över molnen vi flög så högt

för att gå stigar det gick så trögt

 

pendlande mellan kärlek och hopp

eldades sinnena på med själsligt dropp

med extasens lustar fylldes vår kropp

 

från höga höjden vi störtade ned

rakt in i Ödets Furstes egna led...

 

ödmjukheten träffade oss

när vi från förälsken slets loss

så slocknade vårt irrande bloss

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-04 09:33



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En förälskelse som blossade upp och sedan falnade. Som det kan bli. Allt är inte kärlek.
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP