Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


...vad i orden tilltalar oss - ord-doping - när blir den förbjuden - vad vi vurmar för är högst individuellt...men önskan finns detta skall bli universellt och färgerna delas till fler...


vad som hänför en poet

 

poetens diktande

har den äntligen burit frukt

den stam var på grenar

ska nå ut och skriva in 

bladnervens prosa i lövet

löv som sedan

ska falla ned

mot marken

bädda den åt

våra fötter

hänföra våra sinnen

med sin

färgprakt




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-11-05 11:05



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Vacker metafor som skimrar av tanke och ord.
2019-11-06

  Fem hjärtan VIP
Håller me ULJO ..den här var riktigt bra!
2019-11-06

  ULJO
Sannerligen god poesi setta
2019-11-05

  Solstrale VIP
POESI får oss att bli
med orden likt ett sammansvuret vi
som vaccinerar oss mot ondskans pilar
lyser gör sedan våra personliga stilar

2019-11-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
S om en stil från ovan
O rdtillkomst är gåvan
L ämnas vidare att tyda
E j till för att evigt lyda
N ej men kanske nå´t
* ändå lite betyda...
2019-11-05

  MALVAA VIP
genom dina ord luktas landsbygds naturen som bara flyter som balsam i själen
2019-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP