Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


// Teckning: "ÅNGEST" av Solstrale… JAG KOLLAR MED SVENSKA AKADEMIEN


-

 

ångest - vet någon vad det är?

allt kallas på något vis ångest
eller blir något som ger ångest

någon säger allt är ångest
att skriva utan titel för att mista kontrollen
skulle skapa ångest - går det att skriva poesi utan rubrik?
hur är den konstnärliga friheten egentligen hägnad/ingärdad av verktygen som finns att tillgå för författarna - hur begränsande är inte en bok - allt får inte plats - det framkallar djup beslutsångest

det man inte talar högt om brukar jag oftast lämna utan stor bokstav ändå förstår ingen att jag viskar...

ångest hur ska den flöda mäktigt utan rubrik det är en kul sak att testa

jag kollar med svenska akademien

 

Årets poesiantologi ska

handla om ångest

bidra med texter utan rubrik

för att förlora kontrollen...

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-05 12:34



Bookmark and Share


  Roger VIP
Bra beskrivning men knepig rubrik. Fantastisk teckning som komplement
2019-11-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ångest gör att
man ångar på
och mer ångest
fångar in då
som i ett ekorrhjul
man sen trampar på
och text utan rubrik i
kubik blir en gåta
att lösa, jag undrar
om ens Sv A kan Dig
ifrån detta förlösa...
De är väl redan av alla
bakslag fortfarande
för nervösa....

2019-11-05

  Kaptenlöjtnant
Fint du tecknar
2019-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP