Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


JAG HAR ETT HJÄRTA AV STÅL

 

du ser mig gå där

rak i ryggen min

 

---

 

nu vet du ju inte att

jag har haft ett herrans liv

bortom beskrivbarhet

 

att dra det i långbänk

och plåga er med detaljer

ikväll - nej det är ju fredag

 

det skulle bli

öron-bedrövande...

 

så jag berättar för er

att jag dragit fram

skrattets kavalkad

jag sitter ju här glad

 

orora dej inte för mej

jag är en stark tjej

med ett hjärta av stål

 

så jävla mycket

jag fattat att jag tål

 

de dumma får

tvätta munnen med tvål

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-11-08 20:46



Bookmark and Share


  wiria77
även de starka gråter inom
du är stark som få
snäll som få
omtänksam som få
med ett hjärta av guld
2019-11-09

  ULJO
Men själen gråter inombords. Kan känna igen mig i det där.
2019-11-09

    Lena Staaf VIP
Starka tjejer gråter också. Kanske mer än andra. Men hittar också väg till skrattet.
2019-11-08

  Valter Örn VIP
Jag tror i alla fall att du har ett hjärta av ädlare metall !
2019-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP