Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


SVAGT HÖRS HJÄRTAT SLÅ

 

de har lämnat varandra

sommaren och hösten

ensamma ska de vandra

mot en frostbitande vinter

för att där söka sommar 

 

vi vet det alla att sommaren

går ej att finna i vinterns land

vänd hem tillbaka till den du lämnat

ge din famn känn värme i hand

gräset är inte grönare där borta

svälj stoltheten och all prestige

oförätterna förlåt dem alla nu

den älskade var redan du

 

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-11-09 09:07



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Wow..vilken häftig teckning eller målning..ser ut som en 3D-bild.
2019-11-14

  ULJO
Den gillade jag.
2019-11-10

  Roger VIP
Så innerligt och vackert!!
2019-11-09

  wiria77
dina ord
de stannar kvar
likt sommarens sista solstråle
vi må minnas
2019-11-09

    Lena Staaf VIP
Sommaren har alla supporters på sin sida och har nog svårt att släppa på sin gyllene ställning. Men tillsammans är de starkare. Tänkvärd dikt om ett relationsdrama.
2019-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP