Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När en nära medmänniska slutar att vandra på denna jord fattas alla ord...


falk skriver poesi över isad sjöända

 

vingpennorna ristar i molndiset

poetiska stroferna där skaldas

suset når med öronbedövande kraft

falk skriver poesi över isad sjöända

 

skridskoprinsessor och prinsar dansa

frostrosorna skördas av den vassa egg

isen gömmer solbelysta ädelfiskars magi

vilka trodde vi att vi en dag skulle bli...

 

falk skriver poesi över isad sjöända

vad var det som här skulle hända...

livet skulle starta och glädjefyllt börja

men falk skriver poesi för den som sörja

 

falk skriver poesi över isad sjöände

för vissa når livet sin ände

det var vad som här hände

där livet mot ljuset aldrig återvände

 

falk skriver poesi över isad sjöända...

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-11-19 10:09



Bookmark and Share


  Håkan Grapenfalk
wow, både texten o bilden, fantastiskt fint, gillas höggradigt och alla dagar i veckan!
2019-12-09

  Kaptenlöjtnant
oj vad du tecknar fint
2019-12-06

    Steff...
Ja varför fortsätta skriva efter detta??
2019-11-29

  Lars Hedlin
Stark och i beröring!
2019-11-23

  Märta Kajsa Nyholm
Vackert och sorgligt.
2019-11-21

  Roger VIP
Stillsamt vackert!
2019-11-20

    Lena Staaf VIP
Poesin är ett viktigt och verksamt medel när man behöver uttrycka sin sorg.
2019-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP