Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag stirrar på universum medan han försöker somna.



jag ligger på golvet i sonens rum
scrollar flödet medan han försöker somna
från min plats ser man karlavagnen genom fönstret
men allt jag kan fundera över är om budget 2019 kommer gå i balans

jag fortsätter stirra på stjärnorna
ut i nån form av evighet
men ändå
känner jag bara pulsen, stressen i kroppen

jag vet vi är
en blinkning
bara en pust i universum
kanske är alla tankar tänkta
alla tårar redan fällda
all lycka
redan
känd

sonen andas tyngre och sover snart
jag känner värmen från hans hud

& karlavagnen finns bara där
med sin evighet





Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-11-20 20:45



Bookmark and Share


  Änglaögon
Så igenkännande och vackra ord, gillas!
2020-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP