Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fågelberget


Timmarna

 

Den stora tystnaden vakar över oss

medan Ätran forsar vildare än vanligt

Vi är innanför vallarna

och den gamla damen berättar

Luckorna vid hertingsdamm har öppnat sina luckor

 

Doktorpromenaden är idag en del av den stora floden

Bakom oss väntar vägen stilla

med ord som är många men snåriga

Framför oss ligger det en bro

Vilan sjunger fint om natten

 

 

Vi som greppar efter timmarna

famlar efter grenar

Medan fåglarna har en björk som står mitt i forsen

 




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2019-12-16 16:46



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tack för en fin ordpromenad
2019-12-19

  Fredrik Axelsson
När livet kommer nära. Stort.
2019-12-17

  Roger VIP
Njutbar resa i vackert landskap
2019-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP