Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto från 11/12-19 på mig och väninnans dotter...


VISAREN VISAR VÄGEN

 

visaren visar mig vägen

varför kom jag ända hit

med famnen alltid fylld

med kramar och värme

 

en famn dit barnen vill

där de vill sitta och vara

alla deras frågor besvara

 

visaren visar vägen idag

imorgon en anna dag... ...

men alltid en famn att ge

till barnen det finns kärlek

 

de får mig att glädjas och le

de får mig att bli inspirerad

de får mig att känna mig bra

att jag duger så som jag är...

 

det är därför de sitter hos mig här

för att jag älskar barnen omkring

jag ler så brett ifall ni har sett... ...

som om ansiktet öppnar sig helt

och solen kan nå både in och ut

 

barnen är vår framtid

barnen är allt för oss

utan dem försvann

glädjen

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-16 20:40



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Barnen känner om det finns någon som tycker om barn! Rar bild och härliga ord
2019-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP