Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min guddotter och jag skapar mycket tillsammans - det är glädjande givande och inspirerande - för ett så litet barn kan så mycket när det får prova på lite av varje...


i den svala dagens famn

 

när natten möter morgongry

och frostens täcke smälter

se en rosig kind den bli som ny

tänka positivt oss alla hjälper

 

i den svala dagens famn

se värmen från din nästa

i stormen sök den trygga hamn

se i mörkret stjärnan fästa

 

ljuset lyser över mörkrets vrå

se din skugga den har hopp

utan mörkrets djupa blå

gavs ingen vila åt din trötta kropp

 

drömmen som i sömnen ges

innehålla visdoms bilder ord

en mardröm skall icke illa ses

en bearbetning uppå din jord

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-17 08:40



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Tjusigt!
2019-12-18

  ULJO
Så fint
2019-12-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
E n rad verser med råd
V änlighetens tråd
A llt i genom lyser gott rött
* bara att fylla på sitt förråd..
2019-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP