Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elektriskt möte



De möttes
"där man inte möter någon"

Det var bara ett leende
Men efter alla sömnlösa nätter bland
ensamma lakan 
visste hon, att hon ville mer

Han sa henne så mycket
utan att säga ett ord
Han hade en allvarlig blick
som där under ändå var så öm, så lockande

När han tog hennes kappa
snuddade deras händer
bara så man kunde ana hud mot hud

Suget i magen
Svagheten i benen
Flimret i hjärttrakten
Herregud är det såhär det känns?

Och du vet hur timmarna rusar iväg ,när livet är som bäst
Men hur hon än ville gick hon ensam hem i natten

Snön som föll, var det enda som kysste hennes ansikte i natt.

Men bland ensamma lakan somnade hon
ändå lycklig med hans ord som ekade i henne  
- Jag ville ha dej ikväll
- Du skulle fått mej ikväll

Han hade sagt så ,och hon hade vågat svara det hon ville

 det var ju så länge sen någon sagt så



 




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-07-03 16:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet om ett intressant möte
mellan två personer,
om man vill kunde den säkert utvecklas lite grann
och bli lite längre,
som en novell
2006-07-09

  Ola Rydberg
sensuellt och välskrivet
gillade speciellt
(Snön som föll,var det enda som kysste hennes
ansikte inatt)
2006-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon