Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kravlöst

det gråvåta vädret
kräver inget jubel

sitter i gungstolen
omdanar trasiga ting

gör handledsvärmare av strumpor
huvudbonader av tygrester

färgad spets från slitet linne
passar på en grå men mjuk klänning

kravlös lek ger en blek blomma-stjärna
en ny look...

och förhoppningsvis
lite ny ork...




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-01-07 16:34



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Hög mysfaktor på denna, det är som att man hamnar där i rummet med dig. Du är en mästare på mys och på att ta hand om dig och vara snäll med dig själv på ett avundsvärt sätt. Njuta i nuet. Jag rationaliserar bort sånt när jag är ensam, blir som ett djur på nåt sätt, men igår överraskade jag mig med tända ljus vid middagen. :) Du är en inspiratör på många sätt och vis.
2020-01-13

  Gin83
Åh så fin
Så visuell och mjuk
Med en försiktig hoppfullhet
Blir berörd av denna
Väldigt bra
2020-01-12

  Lars Hedlin
Härlligt :)
2020-01-11

  Anya VIP
Så härligt att kunna skapa. Både med ord och saker. Du är expert på själavård.
2020-01-09

    Lena Söderkvist VIP
Vila, koncentration, meditation - och så nya krafttag. Litet av en besvärjelse, men kanske bara ett vanligt, mänskligt önsketänkande. Läsvärt vad som än är fallet.
2020-01-08

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text av en kreativ kvinna
som har förmågan att återvinna!
2020-01-08

  lila fjäderblomman VIP
härligt kravlöst skapande!
2020-01-07

    Lena Staaf VIP
Jag njuter av att se dig framför mig med ditt skapande pyssel.
2020-01-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Alltid finns det något att lägga händer på, i det gråa vädret, medan vårlängtan blommar.
2020-01-07

  Niliboy
Så fint, det är många som finner stor glädje i hemslöjd!
2020-01-07

  ULJO
Vad kan man göra i detta gråväder? Det är vår vi behöver, för nytändning.
2020-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP